Våra tjänster

Våra tjänster

Låt oss ta hand om din renovering!

FSP Bygg är din partner för att skapa vackra, hållbara och moderna badrum och kök. Vi kombinerar kompetens, engagemang och noggrannhet för att leverera komplett lösning inklusive material och samordning av skickliga hantverkare inom kakel, måleri, snickeri, VVS, el med mera.

Badrumsrenovering

FSP Bygg bygger badrum enligt gällande standard och ser till att hela processen går som smort.


När du anlitar oss tar vi över hela entreprenaden och ser till att varje steg i arbetet utförs effektivt och enligt gällande standard. Givetvis är vi certifierade av Byggkeramikrådet så att du kan känna dig säker på att vi arbetar med de senaste metoderna och med godkända material.

Köksrenovering

Att renovera köket är ofta ett stort projekt som kan göra stor skillnad i ditt hem.


FSP Bygg erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera köket. Med vår kunskap och erfarenhet får du ett kvalitativt och funktionellt kök som håller i många år framöver. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt kök.

Totalrenovering

Vi som byggföretag gör det mesta när det kommer till renovering av villa, lägenhet, fritidshus eller kontor. Vårt byggföretag utför allt från installation av kök, badrum, tillbyggnad eller bygga altan till sommarhuset.

Välkommen att kontakta oss på FSP Bygg så ser vi vad vi kan hjälpa er med!

Totalentreprenad

Vi på FSP Bygg kan ta över hela ansvaret för både projektering och utförande.


Av alla entreprenadformer är totalentreprenad det trygga och enklaste sättet att bygga och renovera.Vid totalentreprenad har du som beställare endast ett avtal med oss som entreprenör och vi i vår tur ansvarar för att samordna underentreprenörer så som vvs, elektriker och andra nödvändiga tjänster för att ta ditt byggprojekt hela vägen i mål.

Hur går det till?

1. DU TAR KONTAKT


Du tar kontakt med oss via vår hemsida och vi bokar in ett platsbesök hos dig.

2. PLATSBESÖK/OFFERT


Vi kommer på ett platsbesök för att inspektera och beräkna arbetet. Därefter återkommer vi snabbt med en detaljerad offert.

3. VI STARTAR JOBBET


Efter godkännande av offerten och fastställande av startdatum, påbörjar vi renoveringsarbetet för att skapa det du önskar.

Intresserad?

Få en offert!

 
 
 
 
 

Är du på jakt efter en pålitlig byggfirma i Skåne?

Vi på FSP Bygg AB är en behöriga byggfirma och erbjuder våra tjänster i Höör med omnejd.


Vårt dedikerade team finns tillgängligt för att besvara dina frågor och funderingar angående dina byggprojekt eller för att erbjuda råd och vägledning när det kommer till dina renoveringsdrömmar.

Genom att kontakta oss kan du snabbt och enkelt få en prisvärd offert för ditt kommande projekt!

Tel: 070-753 77 76
E-post: info@fspbygg.se

unsplash